Partizan upisao pobedu za kraj sezone! (VIDEO)

U poslednjem kolu fudbalske Superlige Srbije, fudbaleri Partizana savladali su ekipu Voždovca rezultatom 2:1.

Od samog starta crno-beli su bili agresivniji imali su više loptu u svom posedu, a prvi ozbiljan udarac bio je Rikarda Gomeša u 23. minutu, ali je Krunić reagovao i loptu poslao u korner. Ipak Partizan je u narednoj akciji uspeo doći do gola, Dijabate je Uneo loptu sa desnog krila i poslao je u dalji ugao i doneo prednost svom timu.

Nakon postignutog gola, domaći tim je nastavio sa agresivnom igrom, a to se isplatilo u 35. minutu kada je Menig pogodio nakon lepog kombinovanja sa Nathom, a na poluvremenu je rezultaz bio 2:0 za crno-bele.

U drugom poluvremenu Voždovac je bio nešto agresivniji, a to se isplatilo u 79. minutu kada su gosti uspeli da postignu pogodak, a strelac je bio Danilo Teodorović. Posle gola Voždovca, videli smo šanse na obe strane, ali sjajno intervenisali golmani Partizana i Voždovca, a rezultat do kraja meča je ostao nepromenjen 2:1 u korist crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Počela je USKRŠNJA RAPSODIJA: Pridruži se i preuzmi deo fonda od 1.200.000 DINARA!

Meridian sa ponosom predstavlja USKRŠNJU RAPSODIJU! Za sve ljubitelje slot igara stiže spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sve do...

POVEZANE OBJAVE