SJAJNE VESTI ZA PEŠIĆA: Micićeva povreda je prošlost, nezaustavljiv u pobedi Efesa!

Prepao je sve košarkaške zaljubljenike u Srbiji plejmejker Anadolu Efesa Vasilije Micić kada je doživeo povredu u meču protiv Fenerbahčea.

U prvom trenutku se činilo da je ozbiljnije prirode, ali su ubrzo stigle dobre vesti, pošto je sve bila “lažna uzbuna”, a višestruki MVP Evorlige, što finala što regularnog dela, na sličan način nas je prepao i prethodne sezone.

Ipak, već danas se vratio na teren i bio među najzaslužnijima za pobedu nad Darušafakom sa 104-94, u prvoj utakmici četvrtfinala plejofa turskog šampionata.

Micić je zabeležio 19 poena i po 3 skoka i asistencije. Više poena od njega zabeležio je samo Rodrig Buboa – 26, uz 2 asistencije. Sjajan je bio i Vil Klajburn sa dabl-dablom od 18 poena i 11 skokova.

U redovima poraženog tima je Džan Korkmaz imao 22 poena i 3 asistencije, a Doguš Ozdemiroglu poen manje, uz po 4 uhvaćene lopte i asistencije.

Ovo su svakako sjajne vesti za selektora naše košarkaške reprezentacije Svetislava Pešića, koji je već potvrdio da neće moći da računa na Vladimira Lučića, dok Nemanja Bjelica gotovo da nije igrao ove sezone zbog povrede koju je doživeo upravo na pripremama reprezentacije prošlog leta, na pripremnoj utakmici protiv Crne Gore.

Ostaje da se vidi da li će na najvećoj smotri košarke biti Nikole Jokića, koji vodi svoj Dnever ka tituli u NBA ligi pošto su lako došli do finala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE