SERIJA A: Šampion prokockao prednost, golman Bolonje “asistirao” Osimenu, Leće za opstanak prekinulo Moncin sjajan niz rezultata sa penala u nadoknadi! (VIDEO)

Fudbaleri novog šampiona Italije Napolija nakon što su veoma rano obezbedili titulu, imaju vidno ležerniji pristup.

Tako su danas, i pored prednosti, dozvolili da remiziraju u Bolonji, gde je bilo 2-2.

Oba pogotka za novog šampiona postigao je Viktor Osimen, koji je tako potvrdio odličnu sezonu.

Do prednosti je nigerijski internacionalac svoj tim doveo već u 14. minutu, na pomalo komičan način. Golman Bolonje Lukaš Skorupski mu je praktično dodao loptu ničim izazvan, u trenutku dok je gol bio potpuno prazan.

Minimalnom prednošću tima Lućana Spaletija otišlo se i na poluvreme, a u 54. minutu je Osimen svojim drugim golom duplirao prednost. Tada je iskoristio upotrebljiv pas Bartoža Berežinskog.

Tad verovatno niko nije očekivao da će Napolitanci ponovo ostati bez bodova, nakon što su izgubili nedavno od Monce. Ovog puta doduše bez dva boda.

Luis Ferguson je u 63. minutu prepolovio zaostatak, kada se našao na pravom mestu nakon odbrane golmana Bolonje. Konačan rezultat postavio je De Silvestri, koji je u 84. minutu izjednačio golom glavom nakon centaršuta iz kornera Nikole Sansonea.

Monca je nakon niza odličnih rezultata izgubila na svom terenu od Lećea minimalnim rezultatom (1-0), i to golom u 11. minutu zaustavnog vremena sa penala!

Leće je ovom pobedom definitivno obezbedilo opstanak, pošto su sada 16. na tabeli sa 36 bodova, pet više od najbližih konkurenata, kolo pre kraja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE