Najavljena dvojica novih napadača u Zvezdi!

Fudbaleri Crvene zvezde imali su nikad dominantniju sezonu u domaćim okvirima, pošto je osvojena dupla kruna, uz ubedljivo prvu poziciju u ligi.

Ipak, u Evropi nije ostvaren zadovoljavajući rezultat, pa je došlo do smene trenera i danas je zvanično predstavljen Izraelac Barak Bahar, koji će predvoditi tim u Ligi šampiona naredne sezone.

Pre toga su “kaparisani” i Marko Stamenić, vezni fudbaler iz Kopenhagena, kao i Peter Olajinka, dosadašnji dugogodišnji napadač praške Slavije.

Ipak, tu nije kraj pojačanjima crveno-belih u napadu, a nova se, prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića, mogu očekivati možda već na prvoj prozivci Bahara 19. juna.

Uradili smo veliki posao od januara. Mnogo toga u tajnosti, mada ovde zidovi imaju uši. Ali blizu smo dovođenja napadača. I to ne jednog nego dvojice, poručio je Terzić.

Rešenost da se angažuju novi provereni igrači istakao je i govoreći o izraelskom stručnjaku.

Jasno nam je kakav profil igrača treba novom treneru. Bićemo brži, mlađi i ofanzivniji nego što smo danas. Svega toga smo svesni, iako čujemo glasove sa strane. Posle šest titula i sedam grupnih faza možemo i da budemo prepotentni, rekao je funkcioner Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE