POSLE PORAZA: Krajinović najavio kraj karijere?

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je od Frensisa Tijafoa u prvom kolu Rolan Garosa.

Amerikanac je slavio sa 6:3, 6:4 i 6:2

Naš igrač je nakon meča dao zanimljivu izjavu.

Rekao je da mu teško pada niz loših rezultata saopštivši novinarima da će uskoro obelodaniti važne informacije u vezi sa karijerom piše Sportklub.

Za nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta. Dugo se gubim u svemu ovome, nesrećan sam na terenu jako. Ponavljam, sve teže dolazim do pobeda… Igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči, Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom na to da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro– rekao je Krajinović navodi Sportklub.

Krajinović je trenutno 93 igrač sveta. U karijeri nema ATP titule i 2018. je bio najbolje plasiran na ATP listi kao 26. igrač planete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE