Potera za MILIONSKIM DŽEKPOTOVIMA se nastavlja: OVDE te čekaju DOBICI O KOJIMA ODUVEK MAŠTAŠ!


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


Poseti Meridian i uživaj u najjačoj džekpot žurki u region – zaigraj slotove provajdera Expanse Studios i zgrabi milione!

Ako ste pravi ljubitelj slot igara, verovatno ste oduvek maštali o nenadanom, velikom dobitku koji će vam promeniti život iz korena. Veliki dobici u Meridianu su postali gotovo svakodnevnica, a mnogi od njih su ostvareni uz pomoć moćnih džekpotova!

Kada je džekpotovima reč, nemoguće je ne spomenuti progresivne džekpotove provajdera Expanse Studios! Svi slotovi popularnog provajdera poseduju tri progresivna džekpota: MINI, MIDI i MEGA, od kojih vam poslednji može doneti milionske cifre!

Pre samo desetak dana, u njihovu moć se uverio jedan od vernih igrača Meridiana, koji je uspeo da osvoji fantastičnih 954.344 DINARA! Nenadani dobitak šokirao je zadovoljnog igrača, koji je sjajnu cifru proslavio kako dolikuje!

Da stvar bude bolja, sve je veći broj igara provajdera Expanse Studios u kojima možete uživati.

Predlažemo vam da isprobate Veni Vidi Vici, slot u kojem vas očekuje susret sa najvećim rimskim imperatorom, Cezarom. Ako želite da se osvežite uživajte uz Wild Icy Fruits, dok fudbalskim fanaticima preporučujemo Capital City Derby!

Za koju kod igru da se opredelite otvara vam se šansa da zgrabite MILIONSKI DOBITAK!

Ako još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu, pravo je vreme da se REGISTRUJETE.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete sredstva na korisnički nalog!

Uživajte u veličanstvenoj džekpot avanturi, samo u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE I ONI TITULU: Raspucani Mamford, Hapoel uzvratio udarac

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva izjednačili su na 1-1 u finalu prvenstva Izraela protiv Makabija. Slavili su ubedljivo na svom...

POVEZANE OBJAVE