Zvezda predstavila novog trenera (VIDEO)

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas i zvanično predstavila svog novog trenera. 

Ugovor sa Baharom je potpisan na tri godine, a kako su naveli iz Crvene zvezde, izraelskog stručnjaka su pratili tri godine.

– Uzbuđen sam što sam ovde, srećan sam što vidim nova lica, hvala vam za dobrodošlicu. Kada dođete u veliki klub kao što je Zvezda, sa velikom istorijom, posetio sam muzej, impresioniran sam svime što sam video. Video sam i kakvo poštovanje imate za legende kluba. Takođe, impresioniran sam svime što sam video od navijača. Terzić je dva puta dolazio u Izrael zbog mene, mnogo su verovali u mene i moj štab, znaju sve o meni, da sam igrao tenis kao dete. Kada sam došao, rekao sam da želim da organizujemo meč sa Novakom Đokovićem. Glavni ciljevi za mene je da napravimo dobre rezultate u grupi u Ligi šampiona, znam da možemo to da uradimo, za mene je ovo drugi put da učestvujem u ovom takmičenju, moj DNK se poklapa sa DNK klubom, a to je napadački fudbal. Spreman sam da igram, rekao je Bahar i dodao:

– Prethodnih nedelja smo obavili mnogo razgovora sa menadžmentom kluba, o onome što nas očekuje u budućnosti. Spremni smo da napravimo iskorak u Evropi sa ovim timom, svestan sam da svi veruju u mene.

Bahar je potom naglasio da veruje u sebe i u uspeh sa Crvenom zvezdom.

– Da ne verujem u uspeh, ne bih ni dolazio ovde. Prethodne tri godine u Haifi su bile neverovatne, ali bilo je vreme za odlazak. Zvezda je sjajan klub, a razmišljam o svojim narednim koracima, radićemo vrlo naporno, to je prvo što nam je u planu. Naravno, rezultat je vrlo bitan, verujem da će moj način rada to i doneti. Bitno je da se novi stručni štab poveže sa igračima. Želim da poručim igračima da od njih želim hrabrost, napad i pamet.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Boston vratio brejk! (VIDEO)

Košarkaši Bostona slavili su u trećem meču polufinalne serije Istočne konferencije protiv Klivlenda 93:106. Na taj način prvoplasirani tim...

POVEZANE OBJAVE