OBRADOVIĆ POSLE PORAZA: Igrali su neuporedivo bolje

Košarkaši Partizana nisu uspeli da u Ljubljani ostvare pobedu nad Cedevita Olimpijom, pa je sada 1-1 u polufinalnoj seriji i o finalisti će odlučivati majstorica, koja će biti odigrana u Beogradu.

Trener Partizana Željko Obradović priznao je da je protivnik danas bio bolji.

Čestitam ekipi Cedevita Olimpije na zasluženoj pobedi. Mislim da su igrali neuporedivo bolje od nas. Sem prvih 15-ak minuta su odigrali mnogo bolje na svakom planu, i na energetskom – što se tiče želje, i same košarke kao igre. U prelepoj atmosferi, gde su i navijači Partizana i Olimpije napravili fantastičnu atmosferu, što uvek treba istaći, rekao je Obradović.

On se složio sa konstatacijom da je tim izgledao umorno.

Iskreno, tim izgleda umorno. Pričali smo o energiji, o želji i ako gledate broj šuteva, imali smo 63, a oni 60. Oni su imali prednost u skoku, ali smo ih naterali na izgubljene lopte. Juče smo putovali autobusom, možda je to teško palo igračima, moguće je da su umorni, ne znam, ali to nije razlog o kome treba da pričamo, ovo je plejof. Moramo da imamo želju da pobedimo i odemo u finale, istakao je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRAZNIK FUDBALA U BEOGRADU: Karata za derbi i dalje ima

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana večeras od 19 časova odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije. Karata za ovaj meč i dalje ima, a svi...

POVEZANE OBJAVE