POKLON PAKET STIŽE NA TVOJU ADRESU: Osvoji bonus od 4.000 RSD – preuzmi ga besplatno ODMAH!

Postani deo najveće zabave u regionu! Registruj se u Meridianu i preuzmi najveći poklon paket!

Sve što ste oduvek želeli bilo da ste fan sportskog klađenja ili više volite slot igre, priuštiće vam Meridian! Ako još uvek nemate korisnički nalog na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, pravo je vreme da se REGISTRUJETE!

Nekoliko trenutaka nakon registracijena vaš korisnički nalog stiže dupli poklon paket: 1.000 DINARA BONUSA za SPORT + 3.000 DINARA BONUSA za SLOT!

Kada je o sportskom klađenju reč, potrebno je samo da ispoštujete sledeće: odigrajte tikete sa minimun četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote barem 1.35.

Ovog utorka, fokus je na revanš meču polufinalne serije ABA lige. Cedevita Olimpija u dvorani “Stožice” u Ljubljani dočekuje Partizan! Da li će polufinalna serija biti završena u dva meča? Saznaćemo večeras oko 20 ČASOVA!

Plus ili minus, hendikepi, pobednik duela ili kombinacije, za koju god kombinaciju da se opredelite stavite je na bonus tiket!

Što se bonusa za slot tiče, možete ga iskoristiti na celokupnoj slot ponudi na sajtu meridianbet.rs.

Pravila za ove vrste bonusa su identična: iskoristite poklon u roku od 72 ČASA od trenutka kreiranja korisničkog naloga!

S toga ne čekajte, posetite Meridian i uživajte u najboljem BONUSU DOBRODOŠLICE u regionu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE