POZNAT SPISAK: Sarijeva tri pojačanja za Ligu šampiona

Lacio je u Seriji A odigrao sjajnu sezonu i uspeo je da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

Sada je red na prelazni rok koji mora da se odradi kvalitetno s obzirom da je ekipa imala velikih problema sa rotacijom dok su igrali evropska takmičenja.

Tako italijanski mediji su objavili koja tri igrača se nalaze na listi spiska pojačanja.

Prvi je ljubimac Sarija iz Empolija i Napolija, koji je bio jedan od najboljih igrača Spaletijeve šampionske mašine – Pjotr Zjelinski. Poljaka je u napoli upravo doveo Sari iz Empolija i sada ga želi i Laciju i kako izveštavaju mediji, transfer je vrlo realan.

Drugi igrač je takođe veznjak – Žedson Fernandeš. Nekadašnji igrač Benfike i Totenhema proveo je sezonu u Bešiktašu. Cena mu je oko 9 miliona evra i više je nego realan cilj.

Ono što će biti najteže ostvariti je dolazak italijanskog reprezentativca Domenika Berardija. Sasuolo je poznat po tome da ne prodaje jeftino svoje igrače, a Lacio je poznat da ima zmiju u džepu. Ipak, možda Lige šampiona preovlada u transferu koji bi sigurno doneo mnogo i i graču i Rimljanima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE