Zvezda objavila važno saopštenje za navijače!

Danas se Fudbalski klub Crvena zvezda obratio svim članovima kluba saopštenjem. Naime, u junu mesecu svim članovima Crvene zvezde ističe članarina. Vreme je za obnovu, a novac će da bude raspoređen za pomoć u razvoju omladinske škole i uslova u kojima deca kraj “Marakane” treniraju..

-Članarina za najmlađe članove (do 18 godina) je nepromenjena 1200 dinara. Za sve članove sa pravom glasa na klupskim izborima (preko 18 godina starosti), članarina iznosi 1800 dinara. Od vaše prethodne članarine, kupili smo autobus za naše omladince. Sa ovom članarinom planiramo da obnovimo prostorije i svlačionice Omladinske škole i da još više pomognemo veteranima.

Obnova članarina i paketa karata za celokupnu sezonu, krenuće već početkom juna. Podsećamo da će samo članovi kluba moći da kupe pakete karata za sva domaća i internacionalna takmičenja. Obnova članstva i nova učlanjenja su dostupna i na našem karavanu koji će ovog leta obići preko 60 gradova u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Shodno novim tehnologijama, obnova i kupovina članarine i paketa karata, biće moguća onlajn putem i u prostorijama Servisa za članstvo na stadionu. Onlajn platforma će vam omogućiti jednostavniji i efikasniji pristup željenim paketima karata, stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE