Bahar naciljao zamene za Borjana: Reprezentativci na meti crveno-belih

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar je posle nekoliko dana provedenih u ulozi trenera crveno-belih povukao radikalan potez gde je saopštio kapitenu i golmanu Milanu Borjanu da ga ne vidi kao prvu opciju za narednu sezonu.

Zvezda je krenula odmah po novog golmana, a kako javlja “Žurnal” Baharove želje su dvojica reprezentativaca Izraela Omri Glacer i Daniel Perec. Omri Glacer ima 27 godina i čuvar mreže je Hapoel Ber Ševe. On je tamo stigao 2021. godine, kada je prešao iz Makabija iz Haife, gde ga je vodio upravo Barak Bahar, koji je odlično upoznat sa njegovim kvalitetima. Glacer ugovor sa Ber Ševom ima do 2026. godine, a Transfermarkt ga procenjuje na 1,4 miliona evra.

Druga opcija je Daniel Perec koji je 5 godina mlađi od Glacera i brani za Makabi Tel Avivi. On je rezerva Glaceru u reprezentaciji, dok je u Makabiju neprikosnoveni broj jedan. Njegova vrednost oko je 2.500.000 evra, a ugovor sa Makabijem ističe mu na leto 2024. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legendarni Van Persi preuzeo tim iz Holandije

Proslavleni napadač Robin Van Persi novi je šef stručnog štaba Herenvena, objavio je holandski klub. Van Persiju je ovo prvi...

POVEZANE OBJAVE