Duljaj o dolasku Vranješa u Partizan!

Podigla se velika prašina nakon saznanja da je nekadašnji igrač Zvezde Ognjen Vranješ na meti Partizana. Nakon tog saznjanja oglasio se i nekadašnji štoper crno-belih Bojan Ostojić, koji se pobunio zbog mogućeg dolaska defanzivca u Humsku.

Sada se oglasio i trener Partizana Igor Duljaj.

-Ne bežim od te teme, ali opet se vraćamo – šta klub želi? Ako hoćemo da igra mlad igrač, onda je to Ilić, jasno je poručio šef struke crno-belih i dodao:

-Znam o kome se radi, ali ga nisam gledao. U fokusu su mi samo Partizanovi fudbaleri.

Da li su Čumić, Ratkov ili Ilić realna pojačanja za Partizan? Duljaj ima drugo rešenje.

-Imam lepo mišljenje o njima, posebno o Čumiću – bio je ‘preko‘, video šta se traži. Neverovatno brz, može da se ‘ponavlja‘. Koji trener ne bi voleo igrače kao što su Čumić i, takođe inteligentni, Ilić. Ratkov? Mlad, snažan, dobar ali… Partizan ima Matiju Popovića! Ne smemo da dupliramo, bolje da biser raste uz iskusnijeg, stvorimo priču da klub profitira od transfera, smatra Duljaj.

Nekadašnjem članu Partizana Stevanu Jovetiću ističe ugovor.

-Kad bi došao Jovetić, veliki partizanovac sa sjajnom karijerom, to bi bilo neverovatno! Pitate li navijače: kako da ne?! Opet, imate Rikarda, Jovetića, al’ hoćete da promovišete i nekog mladog, poput Matije Popovića… Ponovo se vraćamo na strategiju“, zaključio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE