Iz Zvezde se ponovo oglasili: Milija Vojinović neće određivati preko medija kada se igra finale

Velika prašina digla se u vezi sa preklapanjem finalne serije domaće Superlige i regionalne ABA lige, pošto će se za obe titule boriti Crvena zvezda.

Iz kluba su se danas ponovo oglasili, nakon saopštenja ABA lige o terminu finala, i naglasili da će prvo igrati finale Superlige, nakon čega je usledio i oštar odgovor od strane direktora KLS-a.

Nakon toga se putem medija oglasio i direktor regionalnog takmičenja Milija Vojinović, posle čega je iz Zvezde upućen dopis ABA ligi, koji prenosimo.

U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda Meridianbet nakon sramne objave ABA lige koja je 03.06.2023.godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović u obraćanju “Sport klubu”, klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu ABA lige još 27.05.2023.godine.

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda Meridianbet, kao i pojedine detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića –  koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda Meridianbet određivati preko medija kada će igrati finale…

Kompletan dopis možete pročitati na sajtu kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE