Milijaš o Zvezdi: Velika je hrabrost da se precrtaju Borjan i Katai

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš  bio je deo stručnog štaba Vladana Milojevića, Dejana Stankovića i Miloša Milojevića, a sada će u samostalnu karijeru.

On je prokomentarisao trenutnu sitruaciju u Zvezdi, i dolazak novog trenera Baraka Bahara.

-Rezultati su odlični bili ove sezone, ali su i klub i navijači očekivali više u Evropi. Klub je u ovim godinama pokazao da zna najbolje šta treba da se radi, sigurno da oni imaju neki razlog zašto su to uradili. Miloš je igračima dao sve od sebe i dobar je bio odnos između njega i tima, započeo je razgovor Milijaš.

Novi trener crveno-belih odlučio da od naredne sezone na golu budu novo lice, a da se legendarni Milan Borjan preseli na klupu.

– Milan je neko ko je mnogo dao Zvezdi, možda i najviše od svih ovih igrača, posebno u evropskim utakmicama. To je odluka trenera i to je surovi profesionalizam koji postoji. On je veoma bitan član u klubu i svlačionici. To je veoma hrabar potez trenera i on je time pokazao da zna šta hoće. Borjan je profesionalac koji to mora da prihvati i njegove je da radi i da dokaže da treba da se vrati na gol. To je bitna stvar koji se sada desila u timu, priča Milijaš.

Pored kapitena Borjana, priča se da bi manju minutažu mogao da ima i najbolji igrač tima, Aleksandar Katai. Zvezdina desetka bi navodno naredne sezone veću ulogu trebala da ima u domaćem prvenstvu, nego u evropskim izazovima.

– On je majstor. Neko ko je rešio najviše utakmica i dao najviše golova. Ovo su za sada sve vesti, videćemo šta će da bude kada počne sezone. Ovo su velike stvari i velike promene u Crvenoj zvezdi, novi je trener, nova sezona i to su stvari koje mogu da se dese. Definitivno je velika hrabrost, a da li je i dobro, to će da pokažu na kraju rezultati. Ako budu dobri rezultati, ovo će sve brzo da se zaboravi, jer je Crvena zvezda veća od bilo kojeg pojedinca. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE