GM Crvene zvezde o Kampacu, Dobriću, Mitroviću: Šta god bude napravićemo dobar tim

Košarkaška sezona u ABA ligi u Superligi Srbije se odužila, pa klubovi pored toga što moraju da vode borbu za trofeje već uveliko razmišljaju o početku naredne sezone.

Tako je u žiži Crvena zvezda koja se već dovodi u vezu sa pojedinim igračima kao što je Kalinić.

To su sve spekulacije, ništa novo. Takav je period, a nama je kao i uvek ideja da imamo što više domaćih igrača i to je prvi korak. Tek potom gledamo šta nam i na kojim pozicijama nedostaje, naravno, u dogovoru sa trenerom, rekao je generalni menadžer Crvene zvezde Nemanja Vasiljević.

Španski mediji uveliko pišu da je Fakundo Kampaco dogovorio sve sa Real Madridom i potpisao trogodišnji ugovor vredan 9 miliona evra.

Pojavile su se spekulacije da se dogovorio sa Realom. Velika nam je želja da ga zadržimo. Od nas je dobio odavno ponudu za sledeću sezonu i rekao je da ćemo pričati kada se tekuća završi. Fokusiran je na ABA ligu, želi da je osvoji. Kako god da bude, napravićemo dobar tim, ali ponavljam, osnova je što više domaćih igrača.

Pisalo se i da su Ognjen Dobrić i Luka Mitrović odbili nove ugovore sa klubom

Nama je želja da obojica ostanu. Pričamo oko uslova novih ugovora i nadamo se pozitivnom ishodu. Oni su Zvezdina deca, završio je Vasiljević u izjavi za Mozzart sport.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE