COL DOLAZI RASTEREĆENA NA MEGDAN PARTIZANU: Ispunili smo cilj; nemamo šta da izgubimo

Cedevita Olimpija tradicionalno predstavlja teškog protivnika za Partizan, a košarkaši ovog tima su to potvrdili i pobedom u Ljubljani u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige, kada su izjednačili na 1-1 u pobedama.

O finalisti će se konačno odlučiti sutra od 19 časova, kada će u Beogradskoj areni domaćin biti Partizan.

Trener Ljubljančana Miro Alilović tvrdi da je cilj već ispunjen i da će njegov tim ući rasterećeno u sutrašnju utakmicu.

I pre početka polufinalne serije smo želeli da osiguramo treću utakmicu i taj cilj smo ispunili. Svesni smo koliko nas komplikovan zadatak čeka u Beogradu. To važi za svaku gostujuću ekipu na vrućem terenu. Kad se namerite na bolji i kvalitetniji sastav, morate da odigrate timsku odbranu, kontrolišete skok, istovremeno povežete dobra izdanja u odbrani i napadu, rekao je Alilović.

Sličnog stava je i jedan od najboljih igrača tima iz Ljubljane Jogi Ferel.

Znamo da nas očekuje silno motivisan rival, da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, da će Partizan imati veliki vetar u leđa od strane navijača. Istovremeno, mi ćemo, takođe, biti izuzetno motivisani da pružimo maksimum u sjajnom ambijentu. Spremni smo za duel. Pozitivna enegrija može da se oseti u vazduhu, potpuno smo relaksirani sa jedne, a silno motivisani sa druge strane. Pritisak je na plećima Partizana. Ne može ništa da izgubimo, a plasman u finale bi predstavljao ostvarenje sna. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo se boriti za svaku loptu i pedalj terena, kako bi san postao java, poručio je plejmejker.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sastavi: Nađ odmah napravio promene!

Fudbalski klub Partizan danas prvi put nastupa pod vođstvom novog šefa struke Alberta Nađa. Rival mu je Vojvodina u derbiju...

POVEZANE OBJAVE