Nezaustavljivi Jokić nedovoljan za pobedu u drugoj utakmici finalne serije! (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli da slave i u drugoj utakmici velikog finala NBA lige, pošto su na svom parketu poraženi od Majamija sa 111-108.

Nije pravu podršku imao Nikola Jokić, za kog nije bilo rešenja, pa je utakmicu završio sa 41 poenom i 11 skokova, uz 4 asistencije. Samo u trećoj deonici je MVP finala zapadne konferencije ubacio 19 poena!

Samo na momente ga je dobro ispratio Džamal Marej, koji je na kraju takođe ostvario dabl-dabl učinak sa 18 poena i 10 asistencija, na šta je dodao i 4 skoka. Kanadski bek je odigrao ključnu ulogu u drugoj četvrtini, kada su Nagetsi došli do preokreta, kao i u samoj završnici kada je sa dve vezane trojke uneo neizvesnost, ali je promašio šut za produžetak.

Nagetsi su bili bolji u drugoj i trećoj četvrtini, ali je Hit zahvaljujući boljoj igri u prvom i, pre svega, u poslednjem periodu uspeo da dođe do pobede.

Kasno je stigla ofanzivna podrška Jokiću, pošto su u završnici trojkama ozbiljno pripretili prvo Eron Gordon, a potom i Marej sa već pomenutim trojkama.

U pobedničkom timu je najefikasniji bio Gejb Vinsent sa 23 poena, dok su Bem Adebajo (9 skokova, 4 asistencije) i Džimi Batler (4 skoka, 9 asistencija) imali po 21.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Peri: Sve vreme sam mislio na Dejana Milojevića

Košarkaš Unikahe Kendrik Peri proglašen je za MVP-a turnira u Beogradu. - To što sam MVP biće naslov u novinama,...

POVEZANE OBJAVE