STIŽE U ZVEZDU: Stamenić se oprostio od Kopenhagena! (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde titulom šampiona Srbije obezbedili su prvo direktno učešće u Ligi šampiona jednog srpskog tima u istoriji.

Uz to, novčano će profitirati kao nikada ranije, što će omogućiti rekonstrukciju tima koju je otvoreno najavio novi trener Barak Bahar.

Međutim, mozaik za učešće u elitnom evropskom takmičenju počeo je da se sklapa i pre nego što je sklopljen dogovor sa izraelskim stručnjakom, pošto su tokom zime kaparisani Peter Olajinka iz Slavije i Marko Stamenić, koji stiže iz Kopenhagena.

Ovaj reprezentativac Novog Zelanda našeg porekla danas se porukom na Instagramu oprostio od danskog kluba, pred dolazak u redove srpskog šampiona.

Dragi, Kopenhagene. Bio si moj dom u prethodne tri godine. Poklonio si mi tri najbolje godine života, dao život o kojem sam samo mogao da sanjam. Zahvaljujem se saigračima, trenerima i upravi kluba na velikoj podršci i ljubavi koju ste mi dali. Na kraju hvala navijačima. Vi ljulajte stadion na našem stadionu i na strani, to dovoljno govori da smo mi velika porodica. Dok sam bio ovde naučio sam mnogo o životu i fudbalu. Iskreno se nadam da ovo nije zbogom, već samo doviđenja, napisao je Stamenić.

Stamenić je bio standardan u šampionu Danske sve dok se nije dogovorio sa Zvezdom, kada više gotovo da nije dobijao šansu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE