Zvezda ponovo skautira u Sloveniji, dva imena na radaru

Crvena zvezda se dovodi sa velikim brojem fudbalera bez da je prelazni rok zvanično počeo.

Novi trener Barak bahar će imati puno posla u narednom peridou pošto je na svakoj poziciji neophodno bar jedno novo ime u sastavu.

Kao i poslednjih godina, crveno-beli se opet dovode u vezu sa fudbalerima iz Slovenije. Dosadašnji pokušaju nisu bili uspešni, ali to nije odvratilo sportskog direktora Mitra Mrkelu da ponovo traga za igračima u nekadašnjoj jugoslovenskoj republici.

– Jedan od glavnih zadataka naših skauta je praćenje igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Pratimo jednog od slovenačkih igrača, ali ga ne bih javno pominjaoSlovenačka liga nam je zanimljiva. Kada sam bio direktor u FSS, pre svakog velikog turnira ili važne utakmice, insistirao sam da odigramo pripremnu utakmicu sa Slovenijom. Verovalo se da ako pobediš Sloveniju, na dobrom si putu, rekao je Mrkela u intervjuu za slovenački “Delo”.

Slovenci navode da su Zvezdi interesantni 19-godišnji štoper Olimpije Marčelo Ratnik i 21-godišnji špic Maribora Žan Vipotnik.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj izneo očekivanja pred Partizan!

Košarkaši Budućnosti u utorak gostuju Partizanu u Beogradskoj areni u okviru prvog meča polufinala AdmiralBet ABA lige.  Trener podgoričke ekipe Andrej...

POVEZANE OBJAVE