Anđušić pred Zvezdu: Volim da se čuvam sa Nedovićem, očekuje nas težak posao

Košarkaši Partizana savladali su Cedevita Olimpiju rezultatom  90:71 i plasirali se u finale ABA lige, gde ih očekuje Crvena zvezda.

Srpski košarkaš Danilo Anđušić je bio jedan od dvocifrenih u crno-belom timu, a nakon meča je izneo utiske.

Dobro je sad kad smo se plasirali u finale. Oni su nam veoma neugodan protivnik i uvek smo imali teške utakmice sa njima. Znali smo da od prvog minuta moramo da izađemo fokusirano i spremni, s pravom energijom. To smo i uradili i to je bio ključ pobede. Odigrali smo veoma dobru utakmicu, posebno za naše samopouzdanje i očekujem da spremni dočekamo finalnu seriju, rekao je Anđušić.

Na pitanje sa kim bi voleo da ima duele u velikom finalu protiv Crvene zvezde?

Volim da se čuvam sa Nedom, dobri smo drugari, a kada dođe utakmica volimo da se takmičimo. Oni su sjajna ekipa, očekuje nas težak posao, imaju sjajnu bekovsku liniju, koga god da čuvaš, neće biti lako. On, Vildoza, Kampaco… Moraćemo da budemo maksimalno foksurani i spremni za te mečeve, ukoliko želimo da dođemo do titule, istakao je Anđušić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE