Da li je vreme za povratak u Partizan!?

Fudbalski klub Partizan iza sebe ima jednu od najgorih sezona u poslednjih nekoliko godina, a četvrto mesto u Superligi Srbije je svakako ogroman neuspeh za crno-beli tim.

Partizan mora ozbiljno da se pojača da bi bio konkurentan svom najvećem rivalu, a već su se pojavila neka imena…. Juče se pisalo da je na pregovorima bivši centarfor Partizana Uroš Đurđević, a da li je vreme da se desi još jedan povratak u crno-beli tabor?

Reprezentativnom štoperu Matiji Nastiću ističe ugovor sa Majorkom, a posle neuspelog dolaska Ognjena Vranješa, čini se da bi Nastasić bio najbolje moguće rešenje za Partizan. Nastasić je govorio kako bi voleo jednog dana da se vrati u Partizan, a da li je sada vreme za to….

– To mi je najžalije, što nisam debitovao za Partizan. Nijedan klinac od 15 godina ne razmišlja o inostranstvu, već o tome da odigra za prvi tim kluba u kojem raste kao igrač, navijač, čovek. Moj put je, eto, bio drugačiji, ali ko zna gde će me put odvesti u karijeri. Možda me vrati kao Krstajića opet u Partizan da odigram sezonu, dve i ispunim tako sebi veliku želju, rekao je 2015. godine Matija Nastasić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOK IMAJU NAJBOLJEG U PL: Drugi golman Arsenala pred iznenađujućim transferom

Fudbaleri Arsenala u poslednjem kolu Premijer lige igraju sa Evertonom. Mančester Siti ima dva boda više i igra sa...

POVEZANE OBJAVE