Demant iz Kragujevca: Radnički neće igrati u Milanovcu

Fudbalski klub Radnički Kragujevac neće moći da igra na “Čika Dači” koji će biti izgrađen iznova, pa su se tako dali u potragu za novim stadionom gde će naredne sezone biti domaćini.

Pojavila se informacija da će nastupati na stadionu Metalca, ali Marko Dimitrijević, generalni sekretar Radničkog, negirao je da će taj klub svoje mečeve naredne sezone igrati u Gornjem Milanovcu.

– Netačne su informacije da ćemo igrati u Milanovcu, oni su nam poslali ponudu koju smo morali da odbijemo zbog finansijske situacije. Sa druge strane, stadion Kolubare je dobio licencu za takmičenje u Superligi Srbije naredne sezone i sa njima imamo dogovor. Takođe, fudbalski kompleks “Pampas” u Donjoj Trnavi i dalje ne ispunjava uslove za takmičenje u Super ligi Srbije, ali je gospodin Bratislav Milanović spreman da pomogne, a i naš klub je spreman da izdvoji deo sredstava – rekao je Dimitrijević za Sportske.net.

stadion u kragujevačkim Šumaricama dobiće novo ruho, planirano je proširenja kapaciteta na 20.000 sedećih mesta, postavljanje osvetljenja, modernizacija kompletnog zdanja po UEFA standardima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Važna informacija pred novi meč Mege i Zvezde

Košarkaši Mege će u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige dočekati ekipu Crvene zvezde u utorak, 7. maja od...

POVEZANE OBJAVE