NEMA DILEME, REGISTRUJ SE I OSVOJI – POKLON PAKET OD 4.000 DINARA POTPUNO BESPLATNO

Postani deo najveće zabave u regionu! Registruj se u Meridianu i preuzmi dupli poklon paket!

Sve što ste oduvek želeli bilo da ste fan sportskog klađenja ili više volite slot igre, priuštiće vam Meridian! Ako još uvek nemate korisnički nalog na mestu najbolje zabave, pravo je vreme da se registrujete!

Zašto? Zato što samo nekoliko trenutaka nakon registracije na vaš korisnički nalog stiže najveći bonus dobrodošlice na svetu – 1.000 RSD za sport i 3.000 RSD za slot!

Kada je o sportskom klađenju reč, potrebno je samo da ispoštujete sledeće: odigrajte tikete sa minimun četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote barem 1.35.

U toku ove nedelje, očekuju nas čak dva sepktakularna UEFA finala. Jedno je zakazano za sredu od 21 čas – meč Lige konferencija između Fiorentine i Vest Hema, dok nas najvažnija evropska utakmica očekuje u subotu – finale Lige šampiona između Mančester sitija i Intera.

Lepe vesti stižu već danas, jer su za obe utakmice bukmejkeri Meridiana spremili najveće kvote i spektakluarnu ponudu sa ubedljivo najvećim brojem opcija za igru. Sve dobro prostudirajte na ovom linku jer za koju god kombinaciju da se opredelite stavite je na BONUS TIKET!

Što se bonusa za slot tiče, možete ga iskoristiti na celokupnoj slot ponudi na sajtu meridianbet.rs.

Pravila za ove vrste bonusa su identična: iskoristite poklon u roku od 72 ČASA od trenutka kreiranja korisničkog naloga!

Još jedno sjajno iznenađenje će obradovati verne igrače Meridiana: u toku je Expanse Spinomania i trajaće sve do 22. juna. Zaigrajte slotove provajdera Expanse Studios i osvojite deo poklona od 50.000 SPINOVA!

Promocija je podeljena u tri faze, a pobednik svake od njih osvaja 500 POKLON SPINOVA!

Uživajte u magičnoj zabavi, ekskluzivno u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE