Obradović: Saopštenja me ne zanimaju

Košarkaši Partizana obezbedili su plasman u finale ABA lige gde ih očekuje večiti rival Crvena zvezda. Trener Partizana, Željko Obradović je izneo utiske nakon meča protiv Cedevita Olimpije.

-Olimpija je odlično odigrala polufinalu seriju, a siguran sam da su ljubitelji košarke mogli da uživaju. Zadovoljan sam prikazanim u trećem meču. Odbrana je bila na željenom nivou, kontrolisali smo skok, imali lake poene iz tranzicije, pametna i strpljiva rešenja u napadu. Hvala navijačima na velikoj podršci, naglasio je Željko Obradović pa nastavio:

-Posle utakmice u Ljubljani, kapiten je ispred ekipe tražio dva dana odmora, prihvatio sam taj zahtev. Dobro radili i trenirali, izgledali smo daleko svežije i agresivnije. Bilo je uspona i padova, siguran sam da možemo bolje.

On je dalje nastavio sa izlaganjem.

-Nikada se nisam bavio saopštenjima, jer sam fokusiran na parket. Spremamo se za finalnu seriju i čekamo prvi meč koji je na programu 12. juna. Ne volim da izdvajam pojedince, ekipa je ostvarila pobedu, ali moram da pohvalim Madara i Smailagića, naglasio je Obradović, pa zaključio:

-Aleksa Avramović je imao razgovor sa lekarom koji je obavio hiruški zahtvat, sledi još jedan kontrolni pregled, a posle toga ćemo znati da li će moći da igra ili ne.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE