Oštro saopštenje Partizana o slučaju Jović: Ovo je jedina istina

Danas se u medijima pojavila informacija da je fudbaler Partizana, Nemanja Jović tužio klub zbog neisplaćenih zarada, a sada se oglasio i klub iz Humske saopštenjem.

U nastavku prenosimo kompletno saopštenje FK Partizan.

-U vezi sa današnjim medijskim natpisima da je igrač FK Partizan Nemanja Jović podneo tužbu protiv kluba, obaveštavamo javnost da FK Partizan nema saznanja o tužbi, niti je klubu dostavljena tužba nekog od igrača, pa ni Nemanje Jovića. U vezi sa tim, klub je kontaktirao igračevog agenta Marka Lomića, koji je i u svojoj izjavi datoj medijima demantovao takve medijske navode.

FK Partizan najoštrije osudjuje i demantuje senzacionalističke medijske natpise portala koji je objavio da klub igraču Nemanji Joviću duguje iznos od 900.000 eura.

Istine radi, da igrač Jović ima zaključen osmogodišnji ugovor sa klubom i da mu klub potencijalno duguje sve zarade, ukupan dug prema igraču ne bi dostigao navedenu cifru od 900.000 evra.

Protiv portala koji je izneo navedenu neistinitu informaciju biće podneta tužba od strane FK Partizan, jer navedene neistinite informacije nanose štetu poslovanju i ugledu kluba, posebno pred nastupajući prelazni rok. Takođe osuđujemo  i odbacujemo netačne i maliciozne navode drugog portala da klub nije obavestio Nemanju Jovića o pozivu u U21 reprezentativnu selekciju.

Nemanja Jović je igrač pod važećim ugovorom sa FK Partizan i to je jedina istina, stoji u saopštenju crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE