RG: Novak posle preokreta do polufinala!

Srpski tenise Novak Đoković se plasirao u polufnale Rolan Garosa pošto je sa 3:1 u setovima savladao Hačanova – 4:6, 7:6, 6:2, 6:4

U prvom setu Novak je igrao slabo i sa puno grešaka. Hačanov je napravio brejk u petom gemu i porpilično lako ga je čuvao do kraja seta koji je rešio u svoju korist 6:4.

U drugom setu vodila se rovovska borba bez ijedne brejk lopte. Otišlo se u taj-brejk koji je Novak dominantno rešio u svoju korist 7:0 i uspeo da izjednači u setovima.

U trećem setu, kao što to obično biva u Đokovićevim mečevima, okrene se momentum kada protivnik ne iskoristi priliku. Već u prvom gemu je napravljen brejk, koji je Novak čuvao bez problema, da bi u sedmom gemu novim brejkom zaključao set koji je dobio 6:2.

U četvrtom setu srpski teniser je napravio brejk odmah u prvom gemu i diktirao je ritam u nastavku. Ipak, Rus se nije predavao i u 8 gemu je napravio brejk za 4:4, međutim naredni gem Novak je rešio u svoju korist bez izgubljenog poena. Servis za meč je bio formalnost i Srbin se plasirao u polufinale.

Tamo će čekati pobednika meča Cicipas – Alkaraz.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE