Dušan Mandić: Period u Srbiji najteži u karijeri

Jedan od najbolji vaterpolista na svetu, Dušan Mandić je posle turbulente sezone u Novom Beogradu, napustio sastav šampiona Srbije, a između mnogobrojnih ponuda izabrao je Ferencvaroš.

On je ove sezone posle poraza u polufinalu Regionalne lige od Juga, odstranjen iz tima, a saopšteno je da je u pitanju odluka trenera Živka Gocića.

-Završnica sezone je trebala da bude jedan od najlepših perioda u karijeri. Očekivao sam da ću se sa Novim Beogradom boriti za titulu u Srbiji, za titulu prvaka Evrope. Međutim, usledio je najteži period dosadašnje karijere, naglasio je Dušan Mandić za sajt Ferencvaroša, pa nastavio:

-Nisam bio u sastavu Novog Beograd bez ikakvog razloga, pdovlačim, bez ikakvog razloga. U jako teškom periodu za mene, trener Ferencvaroša, Balaš Neki mi je pružio podršku, odmah ponudio da naredne sezone postanem deo Ferencvaroša. Znam da sam stigao u veliki klub, koji ima armiju vernih navijača, a u ovom momentu mogu da obećam da ću dati sve od sebe, da osvojimo sve što je moguće.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA SE: PAO uložio žalbu posle meča, Janakopulos ispsovao sudije na srpskom (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u trećem meču plej-ofa od Makabija u dramatičnoj završnici. Posle meča grčki predstavnik uložio je...

POVEZANE OBJAVE