Jokić oduševljen podrškom Srba: Ovo je sjajno!

Ekipa Denver Nagetsa se priprema za treći meč finalne serije NBA lige protiv Majamija, a najbolji igrač Denvera, srpski košarkaš Nikola Jokić je izneo očekivanja.

-Pobedili su nas prošlu utakmicu, gde su stvarno bili bolji od nas. Nadam se da ćemo za ovu utakmicu da popravimo komunikaciju na terenu najviše i da ćemo biti mnogo bolji defanzivno, a samim tim ako napravimo nekoliko odbrana zaredom, imaćemo prilike da trčimo malo više u napadu, da ubrzamo igru što će nam pomoći, rekao je Nikola Jokić.

On je prokomentarisao i stalne komplimente o njegovoj košarkaškoj inteligenciji, kao i kako reaguje kada vidi srpske navijače u publici.

-Drugi ljudi to pričaju, a ja se trudim da igram i čitam igru. Za mene je to samo obična košarkaška stvar i čitanje igre. Što se tiče navijača, srpski navijači dolaze na utakmice i donose zastave i pričaju sa mnom i sjajno kada se vidi koliko Srba dolazi na utakmice i navija za mene, to je veoma lepo i prijatno je igrati pred njima, kaže Jokić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Glazer iskren: Priča se samo o slavlju, cilj je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novu titulu prvaka Srbije. Odlične partije je imao i golman crveno-belih Omri Glazer. - Neverovatno......

POVEZANE OBJAVE