JUNAJTED KREĆE U AKCIJU: Ten Hag u Italiji pronašao savršenu zamenu za Megvajera

Čelnici engleskog velikana Mančrster junajteda “zagrizli” su za sjajnog južnokorejskog štopera u redovima Napolija Kim Min-Jaea.

Kim je prioritet ‘Crvenih đavola a’ ovog leta. Na Old Trafordu u njemu vide savršenu zamenu za Harija Magvajera koji je na izlaznim vratima kluba.

Podsetimo, Kim je s Napolijem osvojio Seriju A kao jedan od najvažnijih prvotimaca i dugo je želja menadžera Junajteda Erika Ten Haga.

Kim je u italijanski sastav stigao u leto 2022. iz Fenerbahčea za 18 miliona evra. Mnogi su predviđali da će zadnja linija Napolija biti slabija zbog odlaska Kalidua Koulibalija u Čelsi , ali Kim se pokazao kao pun pogodak i Napoli bi na njemu mogao itekako zaraditi.

Aktuelni ugovor s Napolijem važii mu do leta 2025. godine s opcijom produženja na još dve sezone. Transfermarkt ga procenjuje na 50 mililna evra i u ovom ga trenutku smatraju jednim od najboljih štopera na svetu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE