UZALUD +11: Efes preokrenuo seriju protiv Fenera posle još jedne neizvesne završnice, Micić odigrao brutalnu partiju!

Činilo se da će Fenerbahče katastrofalnu sezonu Efesa zapečatiti ponižavanjem najvećeg rivala u polufinalnoj seriji tamošnjeg prvenstva.

Dobili su prvu utakmicu sa preko 40 poena razlike, ali se onda dvostruki šampion Evrope trgao. Posle neizvesne završnice u drugoj utakmici kada je pobednika rešio Klajburn trojkom u poslednjoj sekundi, tim Ergina Atamana je odneo još jednu neizvesnu pobedu.

Na svom terenu su slavili u neizvesnoj utakmici sa 97-91, iako su gosti u jednom momentu treće četvrtine imali 11 pena prednosti.

Najzaslužniji za pobedu bio je Vasilije Micić sa 25 poena, 6 asistencija i 3 skoka, a posebno je odličan bio kada se utakmica lomila.

Elajdža Brajnat ga je ispratio sa 21 poenom i 7 skokova, dok je junak iz prethodne utakmice Vil Klajburn sakupio 20 poena i 5 uhvaćenih lopti.

U poraženom timu je Skoti Vilbekin postigao 23 poena, na šta je dodao i 2 asistencije, dok je Najdžel Hejs uz 21 poena upisao i po 2 skoka i asistencije. Marko Gudurić imao je još jedno loše šutersko veče i ostao je bez ijednog poena, ali je zabeležio 6 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE