Vest Hem trijumfovao u Ligi konferencija! (VIDEO)

Fudbaleri Vest Hema osvojili su titulu u evropskoj Ligi konferencija, pošto su u finalu odigranom u Pragu savladali Fiorentinu sa 2-1.

Prvi opasniji pokušaj imao je Rajs, koji je iskoristio veliku grešku Bonaventure i pokušao sa ivice šesnaesterca, ali je lopta završila pored gola u 13. minutu.

U 26. minutu je posle kornera glavom pokušao da ugrozi gol Čekićara srpski reprezentativac Nikola Milenković, ali nije bio precizan i šutirao je preko gola.

U 33. minutu je došlo do prekida je jer je Biragi pogođen tvrdim predmetom u glavu, kada je krenuo da izvede korner.

Zbog prekida je prvo poluvreme produženo četiri minuta, a baš na isteku ovog perioda Luka Jović je glavom zatresao mrežu. Međutim, nakon intervencije VAR sistema gol je poništen.

Ovo je bila i poslednja šansa za srpskog napadača, pošto ga je od početka drugog poluvremena na terenu zamenio Kabral.

Nije bilo ovo veče Biragija. Nakon što je pogođen u glavu, posle njegovog igranja rukom u šesnaestercu Mohamed Benrahma je sa penala doneo prednost Vest Hemu u 62. minutu.

Viola je ipak imala brzi odgovor. Usledio je ubrzo šut Kabrala, posle kog su igrači italijanskog tima tražili penal, a u 67. minutu je Bonaventura sjajnim golom poravnao na 1-1!

Srpski štoper Nikola Milenković u 75. minutu zaradio je žuti karton zbog oštrog starta.

Čekićari su do pobede i trofeja ipak došli, i to golom u poslednjem minutu! Lukas Paketa je oduzeo loptu na sredini terena i otvorio čistu kontru za Bovena, koji nije propustio šansu da postane junak svog tima!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE