Zakazan hitan sastanak KLS i ABA lige!

Kako prenosi Sport klub,  rukovodstvo KLS lige je pozvalo vodeće ljude ABA lige na hitan sastanak zbog termina održavanja serije finalnih mečeva.

Kao što je poznato, čelnici regionalnog takmičenja su, neočekivano, odredili datume mečeva finalne serije, tako da se poklapaju sa završnicom srpskog nacionalnog šampionata, Superligom.

Navodno su iz KLS apelovali da se sastanak održi već u četvrtak 8. juna, s obzirom na hitnost slučaja i naglašavaju želju da se zajedničkim snagama usaglase termini finalnih utakmica spomenutih takmičenja. Sa namerom da ljubitelji košarke na ovim prostorima ne ostanu uskraćeni da proprate borbu za titulu najboljih timova KLS i ABA lige i da se izbegne eventualna nenadoknadiva šteta. U ABA su prihvaliti predlog.

Podsećanja radi, prvi meč finala srpske  Superlige planiran je da se odigra 10. juna, drugi 13. juna i treći 16. juna. Ako se polufinale završi 9. juna, početak finala bio bi 12. juna, drugi meč bi se igrao 15. juna, a treći 18. juna.

A po novanastalom kalendaru ABA lige finale je zakazano za: 12, 14 i 17. jun, a eventualna četvrta i peta utakmica bile bi na programu 19. i 22. juna…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žorž Mendeš odlučio da Milan ima njegovog trenera

U Milanu još uvek biraju naslednika Stefanu Pioliju, koji napušta klupu Rosonera po završetku šampionata. Mnogo kandidata je u igri,...

POVEZANE OBJAVE