ĐOKOVIĆ KORAČA PUTEM BESMRTNOSTI: Pogledajte statistiku o kojoj bruji ceo svet!

ĐOKOVIĆ KORAČA PUTEM BESMRTNOSTI: Pogledajte statistiku o kojoj bruji ceo svet!

Novak Đoković stavlja tačku na GOAT trku!

Rolan Garos, jedan od najpopularnijih teniskih turnira na svetu, polako ulazi u zavšrnicu, a u njoj je, sada već po navici, i Novak Đoković.

Osim što je i dalje u trci za novu titulu i ima priliku da ispiše istoriju tenisa, Đoković je već plasmanom u četvrtfinale uspeo da prestigne najvećeg rivala – Rafaela Nadala.

Naime, pre nekoliko dana Novak je pobedio Huana Pabla Variljasa i obezbedio plasman  u 17. četvrtfinale francuskog turnira i tako došao do zanimljive statistike.

Španski teniser, Rafael Nadal, je kralj Pariza i neko ko je osvojio neverovatnih 14 titula na Otvorenom prvenstvu Francuske, dok je Srbin na cifri od dva. Ali, iako je neprikosnoven po broju pehara na Rolan Garosu, Nadal sada ima manje četvrtfinala od Đokovića, što deluje kao nemoguće, ali je zapravo istinito – 17:16 je u korist srpskog tenisera.

Zvuči zanimljivo, ali sigurni smo da Novak Đoković nema nameru da se tu zaustavi! Srbin je eliminisao i Karena Hačanova, pa sada sledi polufinale.

Put ka tituli je, jasno, sve kraći i kraći, a to bi bila istorijska – 23. grend slem titula! Dobro je poznato da Nadal i Đoković imaju po 22. a prvi put u karijeri Novak bi na tom polju mogao da prestigne Španca i tako mu zada možda i završni udarac!

I to u kakvom stilu! Posle vrlo turbulentne dve godine i mnogo uspona i padova. Đoković je u prilici da postane apsolutni šampion i jednostavno GOAT!

A, njegovim stopama možeš ići i ti i postati GOAT online klađenja! Kako?

Tako što ćeš se, za početak, registrovati na meridianbet.rs i preuzeti fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD, a onda odigrati tiket na mečeve Rolan Garosa, jer to donosi JOŠ BONUSA!

O čemu se radi? Ovog četvrtka će Novak Đoković ponovo na teren, a sa njim i još neke teniske zvezde, što znači da su sve oči uprte u Pariz! Iskoristi to i postani novi KRALJ KLAĐENJA.

Pravila su zaista vrlo jednostavna – odaberi svoje favorite, odigraj tiket i čeka te 10% bonusa na dobitak!

A, uz najveće kvote kakve te čekaju u Meridianu – nije teško odigrati upravo dobitan tiket!

Naredni rival Novaka Đokovića je Karlos Alkaras, a Meridian je spremio sjajnu ponudu i za taj duel. Kvota na pobedu srpskog tenisera je 1.50, a kvota na pobedu nove teniske nade je 2.60.

I zato – poseti meridianbet.rs i uveri se i sam!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čović: Panter rekao da mu se ostaje u Zvezdi

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović je bio gost na Sport klubu, a između ostalog je pričao o...

POVEZANE OBJAVE