Monći ponovo napušta Sevilju, vreme je za Premijer ligu

Jedna od najpoznatijih sportskih direktora u današnjem fudbalu, Španac Monći, po drugi put će napustiti Sevilju.

On je po završetku sezone odlučio da ode godinu dana pre isteka ugovora zbog loših odnosa sa predsednikom kluba zbog loše odrađenog prelaznog roka.

Sevilja je jedva izborila opstanak u Primeri, ali je opet uspela da osvoji Ligu Evrope i tako se nađu u Ligi šampiona naredne sezone.

Problem sa raskidom ugovora je što Sevilja traži da Monći isplati obeštećenje u visini plate za poslednju godinu ugovora, a sumnja se da iza svega stoji poziv koji je dobio iz Premijer lige.

Naime, Aston Vila želi Španca i na taj način da se pnovo upari Unajem Emerijem, sa kojim je već sarađivao u Sevilji.

Monći je bio sportski direktor Sevilje u prvom mandatu od 2000. do 2017. godine. Profilisao se kao menadžer koji uspeva za mali novac da dovede igrače i da ih posle proda za ogroman novac. Usput je Sevilja osvajala i trofeje. Taj metod je pokušao da prenese u Romu, ali je loše počeo slanjem Totija u penziju kao i prodajom Salaha i nije dugo ostao u Rimu. Vratio se u Sevilju ponovo 2019. godine. Sada je red da se oproba u Premijer ligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OBOREN REKORD EVROLIGE: Olimpijakos demolirao Barselonu i izborio majstoricu, srpski centri odlični! (VIDEO)

Košarkaši Olimpijakosa izborili su majstoricu u četvrtfinalu Evrolige, pobedom u četvrtoj utakmici nad Barselonom u Pireju sa 92-58! Grčki tim...

POVEZANE OBJAVE