Traže opstanak u Superligi: Kolubara poslala žalbu u Lozanu

Kolubari je Fudbalski savez Srbije oduzeo devet bodova i Lazarevčani su ispali iz Superlige Srbije.

Kako prenosi Maxbet sport, klub pokušava da istera pravdu preko Suda za sportsku arbitražu, poznatijem kao CAS. Kolubara je poslala žalbu u Lozanu i očekuje pozitivnu presudu.

Predstavnici srpskog kluba su istakli da je odluka Disciplinske komisije doneta uz falgrantno nepoštovanje procesa. Da nisu postojali dokazi na osnovu kojih su kažnjeni. Kolubara je retko kažnjeni tim od 100 slučajeva koji su pokrenuti na dojavu UEFA.

Lazarevčani ukazuju da je zbog nedostakta dokaza ukinut postupak protiv Novog Sada. Takođe, informacija o neregularnostima utakmica “kanarinaca” je stigla iz Niona. Kolubara je od CAS-a zatražila brz odgovor i presudu, pošto nova sezona u Srbiji počinje već 21. jula.

Klubu je potrebno vreme da spremi ekipu ako se vrati u elitni rang. Ako se Kolubari vrati devet oduzetih bodova, ona bi onda završila sezonu na 9. mestu, piše pomenuti medij.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE