ZA SVE JE “KRIV” JUVE: Evropski velikan zatvorio vrata ispred nosa nesrećnom Vlahoviću

Dušan Vlahović (23) blizu je odlaska iz Juventusa, ali ono što je sigurno je činjenica da ga nećemo gledati u dresu Bajerna.

Bavarski velikan pokazao je konkretno interesovanje za Srbina, ali preko noći je iz nekog razloga njihovo zanimanje nestalo.

Vlahović bi rado napustio Juventus nakon informacije da Maks Alegri ostaje trener “Stare dame2 i izgledno je da će se to i dogoditi u letnjem prelaznom roku.

Čelnici Juventusa neće ga zaustavljati. Postavljena je cifra od 80 miliona evra za njegove usluge i Bajern je bio jedan od klubova koji je pratio situaciju.

Međutim, ponude koje su slali i koje su bile u rangu između 50 i 60 miliona evra jednostavno su bile preniske i Juve ih je glatko odbio. Na kraju se Bajern “ohladio” od dovođenja Vlahovića.

Bajern je izgubio zanimanje za Dušana Vlahovića prethodnih dana. Nisu napravljeni nikakvi konkretni koraci za njegovo dovođenje i više nije toliko važna tema u Minhenu, piše nemački “Sky Sports”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Potvrđeno: Milošević više nije selektor Bosne i Hercegovine

Savo Milošević više neće biti selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kako je potvrđeno za N1 čelnici N/FS BiH su obavili razgovor...

POVEZANE OBJAVE