Jokić oduševljen Đokovićem: Ljudi pisao mi je

Srpski košarkaš Nikola Jokić je sa svojim Denverom na korak od titule šampiona NBA lige. Nakon meča Jokić je ushićeno otkrio novinarima da mu se javio i najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Poslao mi je poruku, rekao je Jokić, a zatim i dodao:

-Ne lažem vas, ozbiljan sam. Poslo mi je poruku. On je neverovatan. Velika je čast što predstavlja Srbiju. Svi smo srećni zbog njega i zbog prilike da uradi nešto neverovatno.

Dok se sa Novakom dopisivao, na tribinama je bio Bogdan Bogdanović.

On mi je dobar prijatelj. Pomogao mi je od prvog dana kada sam došao u Ameriku. Na prošloj utakmici je bio Nikola Vučević. Drago mi je što imam prijatelje i porodicu na tribinama.

Jokić je na četvrtom meču imao problema sa faulovima pa je neočekivano u drugom poluvremenu bio na klupi odakle je pokušao savetima da pomogne saigračima na parketu.

Ne sećam se ni šta sam uzvikivao. Verovatno neku akciju. Iskreno ne znam.

Medijima je otkrio i kako se trenutno oseća.

Imamo još jednu utakmicu da pobedimo. Najviše mi se dopalo što se nismo opustili. Svaka utakmica protiv Majamija je teška. Kontrolisali smo veći deo ovog meča. Imali su nalete kada su prilazili, ali i tu smo iskontroilisali. Znamo kako se Majami oseća i kakav im je mentalni sklop, sigurno nećemo da se opuštamo u narednom meču, istakao je Jokić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE