PARTIZAN ODREDIO BONUS IGRAČA ZA NAREDNU SEZONU: Kreće proizvodnja novog Milenkovića i(li) Pavlovića!

Fudbaleri Partizana imaju iza sebe najgoru sezonu u ovom veku. Završili su Superligu Srbije na 4. mestu i izborili samo kvalifikacije za Ligu konferencija, u sezoni kada šampion dobija direktan plasman u Ligu šampiona, a drugoplasirani (minimum) Ligu Evrope.

Crno-beli u sezoni na izmaku nisu imali ni ustaljenog bonus igrača. Na početku je to bio Mihajlo Petković, koji se navijačima predstavio na najbolji način, ali je u međuvremenu zaboravljen.

Među mladim ofanzivcima je šansu dobijao i Samed Baždar, kao i Nemanja Jović, koji je uglavnom kuburio sa formom i tek u finišu sezone došao do nešto bolje igre.

Često je u toj ulozi bio Kristijan Belić, koji je doveden iz Čuakričkog, ali koji je sada prerastao status bonus igrača.

Kako naovdi “Mozzart sport”, klub je odlučio da u toj ulozi naredne sezone standardan bude štoper Mihajlo Ilić, koji je dobijao povremeno šansu ovog proleća.

On se pokazao solidno pre sevga u prvoj utakmici protiv Šerifa, kada je zaigrao silom prilika posle isključenja Vujačića.

Tako crno-beli izgleda kreću u novi projekat staranja vrhunskog štopera, nakon što su lansirali Nikolu Milenkovića i Strahinju Pavlovića, koji su sada standardni reprezentativci Srbije.

Nešto slično se pokušalo i sa Svetozarom Markovićem, koji međutim nije uspeo da napravi značajniju karijeru u inostranstvu, pa se prošlog leta vratio po drugi put u Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedeljković: Bahar mi je rekao da ću igrati za Čelsi, Zvezda me je formirala

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković je rekao da mu je bivši trener Barak Bahar rekao da će jednog...

POVEZANE OBJAVE