Radnički ne odustaje: Superliga u Donjoj Trnavi!

U medijima su se pojavile brojne spekulacije o tome gde će igrati kragujevački Radnički u narednoj sezoni s obzirom na to da se gradi novi stadion.

Oni su uporni u svojoj nameri da utakmice kao domaćini igraju u SC ”Pampas” u Donjoj Trnavi.

Taj sportski centar za sada ne ispunjava uslove za utakmice Superlige, ali je vlasnik ”Pampasa” Bratislav Milanović ozbiljan u nameri da u što kraćem roku ispuni sve zahteve elitnog ranga takmičenja, kako bi Radnički nesmetano mogao da dočekuje superligaške ekipe na ovom stadionu.

Radnički se jutros oglasio novim saopštenjem u kom je potvrđeno da je već završeno idejno rešenje dodatnih infrastrukturnih radova na ”Pampasu”.

Zajedničkim entuzijazmom Bratislava Milanovića, vlasnika Sportskog centra Pampas i Igora Konatara, generalnog direktora FK Radnicki 1923, urađeno je i prihvaćeno idejno rešenje za doradu Sportskog centra Pampas, kako bi on ispunio neophodne uslove za takmičenje u Superligi.

FK Radnički 1923 će učiniti sve što je u njegovoj moći da novu superligašku sezonu započne na Čika Dači, da bi se nakon početka rušenja stadiona, koje se očekuje na jesen, preselio u Donju Trnavu, saopšteno je jutros iz Radničkog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žorž Mendeš odlučio da Milan ima njegovog trenera

U Milanu još uvek biraju naslednika Stefanu Pioliju, koji napušta klupu Rosonera po završetku šampionata. Mnogo kandidata je u igri,...

POVEZANE OBJAVE