CELA SRBIJA JE UZ NOVAKA: Đoković ide ka tituli i teniskoj istoriji – podrži ga uz najveći BONUS u regionu!

Navijaj za Novaka – kladi se u Meridianu!

Vreme je za veliko finale Rolan Garosa i ispisivanje teniske istorije!

Pre samo dva dana, Novak Đoković je u polufinalu pariskog slema savladao Karlosa Alkarasa i plasirao se u 34. grend slem finale u karijeri! Time je dostigao rekord koji je do sada držala Kris Evert sa 34 učešća u grend slem finalima. Što se tiče muške konkurencije, tu je Srbin daleko od svojih protivnika, pošto je Rodžer Federer iza njega sa 31, a Rafael Nadal sa 30.

Takođe, Đoković je postao najstariji finalista Rolan Garosa sa 36 godina i 20 dana. Ali, rekordima tu nije kraj. Novak, zapravo, može da obori još jedan rekord i postane apsolutni GOAT.

Naravno, svi znamo o čemu se radi, titulom na Rolan Garosu, srpski teniser bi prestigao Rafaela Nadala po broju grend slem titula – to bi bila Novakova 23. u karijeri!

Jasno je svima – time bi apsolutno stavio tačku na GOAT raspravu i sigurni smo da je to trenutno Đokovićeva najveća misija. Na tom putu mu kao poslednja prepreka stoji Kasper Rud, ali teško da ga trenutno iko može zaustaviti, pa ni norveški teniser.

Veliko finale zakazano je za 15 časova, biće to peti duel dvojice tenisera. Đoković ne zna za poraz protiv Norvežanina, a ako pogledamo statistiku – čak ni za izgubljeni set.

Prema tome, jasno je da i ovog puta apsolutni favorit. Pa, sigurni smo da ćete danas od 15 časova biti uz „male ekrane“, ali kako biste ovaj finalni meč učinili još zanimljivijim – posetite i meridianbet.rs, jer vas na jednom mestu čekaju fantastični uslovi za online kladjenje.

Evo o čemu se radi: sportska kladionica Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za ovaj duel, a uz to stiže i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Idemo korak po korak, ukoliko se do sada niste registrovali, pravi je momenat da to učinite – klikom OVDE odlazite na registracionu formu za koju vam je potrebno svega par minuta da popunite, a onda na vaš račun stiže i BONUS!

Sledeći korak jeste da izaberete svog favorita, u ovom slučaju je jasno da je to Novak, te da sastavite tiket vredan miliona!Kvota na pobedu Đokovića je 1.25, dok je kvota na pobedu norveškog tenisera 4.20.

Naravno, možete igrati i na tačan rezultat, pa evo nekoliko predloga:

3:0 – kvota 2.25
3:1 – kvota 3.00
3:2 – kvota 4.70
0:3 – kvota 15
1:3 – kvota 9.80
2:3 – kvota 8.80

Uz to, podsetiće i na sjajnu promociju koja vas čeka na istoj adresi – Rolan Garos ti daje priliku da osvajaš dodatne bonuse, a pravila su vrlo laka: odigraj tiket sa mečom sa ovog turnira i čeka te 10% na dobitak!

Dakle, sve je spremno za veliko finale Rolan Garosa i verujemo – novu titulu Novaka Đokovića, čime bi definitivno postao NAJVEĆI U ISTORIJI!

Navijaj za Novaka, kladi se u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE