HRVAT PODIGAO BURU POSLE FINALA ROLAN GAROSA: Ne znam da li igram gren slem ili fjučers!

Hrvatski teniser Ivan Dodig osvojio je svoju četvrtu titulu na Rolan garosu u dublu, zajendo sa Ostinom Krajičekom.

Međutim, nakon finala nije govorio sa velikim zadovoljstvom, kao što obično biva, već je bio veoma direktan i istakao loš odnos i organizaciju turnira.

Imam nešto važno da kažem. Četiri puta sam ovde pobedio, ukupno imam sedam gren slem titula, ali nikada doživeo ovako loš tretman. Veoma sam tužan jer nisam nijednog trenutka dobio odnos organizatora kakav su imali ostali teniseri. Tužno mi je da kažem, ali za svih 15 dana trajanja turnira, morao sam da dolazim na stadion taksijem. Čekao sam ga i po 40 minuta, osećao sam se kao turista u Parizu. Svaki teniser i svaki šampion zaslužuje da se na turniru oseća kako treba. Ja nisam dobio tretman kao ostali i nadam se da ćete naredne godine to uraditi bolje, nije štedeo reči hrvatski majstor dubla.

Hrvat dominantno trijumfovao na Rolan Garosu

On je bio vidno frustriran.

Prevoz na Garosu mi je najgore iskustvo otkad sam na Turu. Ne dolaze po mene u hotel, jer sam navodno predaleko, pa moram da dođem na destinaciju dva kilometra od mog hotela jer tamo mogu da dođu. Malo sam zbunjen jer ne znam da li igram gren slem ili fjučers, direktan je bio Dodig.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Prvi odlazak: Defanzivac napušta Čelsi

Štoper Čelsija Tijaho Silva napustiće taj klub na kraju ove sezone. Brazilcu u junu ističe ugovor sa londonskim klubom, ali...

POVEZANE OBJAVE