LALATOVIĆ OŠTRO O ZVEZDI: Ne možeš da me pobediš bez pomoći sudija… Partizan zaslužio da uzme titulu

Nenad Lalatović često podiže buru u fudbalskoj javnosti svojim izjavama, a u upravo završenoj sezoni nije imao uspeha sa Radničkim iz Niša i Mladošću GAT, koju nije spasao ispadanja iz Superlige.

On je dao zanimljiv intervju za Republiku, u kom je govorio o Zvezdi, čiji je bio igrač i trener, i Partizanu.

Lalatović se pohvalno izrazio o Aleksandru Stanojeviću i istakao da smatra da je Partizan trebalo da osvoji titulu prošle godine pod njegovim vođstvom.

Sale Stanojević je uradio mnogo za Partizan kada je uzeo 98 bodova, moram da budem iskren, tada je zaslužio da uzme titulu. Ja kao zvezdaš to hoću da kažem. Stanojević je tada oštećen protiv Čukaričkog, kada je sudija poslednjem igraču u odbrani Brđana za faul dao žuti, a ne crveni karton. Da su crno-beli tada pobedili, možda bi osvojili pehar prvaka Srbije, rekao je Lalatović.

Nije štedeo reči ni o svom bivšem klubu i direktoru Zvezdanu Terziću.

Čitam izjavu Zvezdana Terzića koji kaže da Zvezda u Ligi šampiona igra sa monstrumima. Pa i vi ste monstrumi za našu ligu… Ne možeš da me pobediš bez pomoći sudija, a ja vodim Mladost GAT i Radnički iz Niša. Ti tvoje igrače monstrumski plaćaš. Neću alibi za Crvenu zvezdu, ušli ste u Ligu šampiona jer ste ovde nepobedivi, ali ako ne prezimite u njoj to je neuspeh za klub i Zvezdana Terzića, smatra bivši trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petrušev direktno ocenio sudijsku odluku koja ga je načinila tragičarem, oglasila se i Evroliga

Blistao je srpski reprezentativac Filip Petrušev sinoć u meču protiv Barselone i bio najefikasniji u timu Olimpijakosa. Međutim, na kraju...

POVEZANE OBJAVE