Zvezda PSŽ-a dobija basnoslovnu svotu novca i odlazi putem Ronalda i Benzeme?!

Kristijano Ronaldo je u zimskom prelaznom roku, možda pomalo i prinudno jer ga niko u Evropi nije želeo, otišao u Sudijsku Arabiju gde je dobio godišnju platu od 200.000.000 evra.

Njegovim putem će ovog leta krenuti i bivši saigrač iz Reala Karim Benzema, ali bi moglo da se desi da to isto učini još jedna velika fudbalska zvezda.

Kako javlja “CBS sport”, čelnici Al Hilala došli su u Pariz kako bi pregovarali o angažovanju Brzailca Nejmara.

Prema ovim navodima, Brazilcu je spremljna plata od 200.000.000 evra – ista kao i u slučaju Ronalda – dok je za obeštećenje saudijski tim spreman da izdvoji 45.000.000 evra.

Već duže vreme se govori o potencijalnom odlasku Nejmara iz Pariza, a to potvrđuje i ovaj izvor, koji navodi da čelnici PSŽ-a željno iščekuju ponudu za njega.

Tako bi moglo da se desi da Pariz u istom prelaznom roku napuste nekadašnji saigrači iz Barselone Mesi i Nejmar. U svakom slučaju, jasno je da je projekat kluba sa angažovanjem najboljih fudbalera propao i da nije sve funkcionisalo kako treba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE