Kako ti zvuči 50% BONUSA SVAKOG DANA? Od sada je moguće – evo i kako!

Za sve poklonike slot avanture stiže specijalno iznenađenje. Osvoji 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT, samo u Meridianu!

Da li ste ikada pomislili da ćete moći da uživate u fantastičnom bonusu svakog dana? Od sada je i to moguće, ekskluzivno u Meridianu! Predstavljamo vam sjajnu vest koja će posebno oduševiti fanove slot igara.

Deponujte na vaš korisnički nalog putem mreže Meridianovih eksternih partnera širom Srbije i svakog dana vas čeka 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT!

Uplatite 1.000 ili više dinara depozita na jednoj od lokacija Meridianovih eksternih partnera, izvrtite ga na slot/live delar ili poker igrama i biće vam uplaćeno 50% bonusa za slot! Pomenuti bonus možete iskoristiti na celokupnoj ponudi u roku od 72 ČASA!

Ako volite slotove, posetite MESTO NAJBOLJE ZABAVE i uživajte u magičnoj avanturi!

Ali, iznenađenjima ni tu nije kraj! U toku je Expanse Spinomania u Meridianu i trajaće sve do 22. juna. Zabavite se uz slotove popularnog provajdera Expanse Studios i zgrabite deo poklona od čak 50.000 SPINOVA!

Još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu? Kreirajte ga SADA i stiže još jedan poklon paket!

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete sredstva na korisnički nalog.

Ne propustite najavu vrelog talasa letnjih promocija, ekskluzivno u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE