Nedović pred Partizan: Sviđa mi se ono što vidim i čujem u svlačionici

U utorak počinje finalna serija ABA lige, a očekivano snage će odmeriti večiti rivali Crvena zvezda i Partizan.

Zvezdino dete Nemanja Nedović je ostvario dva cilja po povratku na Mali Kalemegdan, osvojio Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije, prve trofeje u crveno-belom. Pred njim je prilika da podigne i treći, a kako ističe pred njegovim timom je težak zadatak.

-Čeka nas ekipa koja je fizički jaka sa dosta atleticizma. Danas ćemo finiširati neke detalje, ali svakako nas čeka zanimljiva serija. Biće tvrde i neizvesne utakmice, promenili smo se dosta i mi i oni od prve utakmice koje smo igrali u Areni. Moramo da imamo jasnu viziju kako da napadnemo, ali i kako da se branimo. Želja neće izostati i bićemo spremni. Svi su jako motivisani, spremni, žele svi da završe sezonu na pravi način. Sviđa mi se ono što vidim i čujem u svlačionici pred ovo finale, istakao je Nedović.

Prvu utakmicu Partizan i Zvezda igraju u utorak u Beogradskoj areni u 20.00, dok je drugi meč na programu u istoj dvorani dva dana kasnije (20.00). Zvezda je domaćin treće utakmice u nedelju od 20.30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE