OBRADOVIĆ I MADAR: Da finalnu seriju otvorimo na dobar način

Sutra počinje finalna serija ABA lige između Crvene zvezde Meridianbet i Partizana.

Crveno – beli su branioci trofeja a crno – beli su ligaški deo završili na prvom mestu uz igranje plej-ofa Evrolige.

Pred prvu utakmicu finala oglasio se strateg Partizana Željko Obradović.

Finalna serija protiv Crvene zvezde. Imam poruku za naše navijače koji su pokazali da su najbolji i najodaniji u Evropi. Podatak da ćemo već na prvoj utakmici imati pola miliona navijača je nešto neverovatno. Pozivam ih da ponovo naprave fantastičnu atmosferu, da borde ekipu i da sve protekne u fer i sportskom duhu. Da se svi ljudi iz Crvene zvedze osećaju prijatno i da se nakon utakmice isključivo i samo priča o košarci. Očekujem zanimljivu seriju, imali smo vremena da se pripremimo i nadam se da ćemo već u prvoj utakmici odigrati dobro. Sigurno da moramo biti na visokom nivou ako mislimo da pobedimo u prvom susretu, jer treba ići iz utakmice u utakmicu, rekao je on za klupski sajt.

O očekivanjima govorio je i prvotimac Jam Madar:

Očekujemo tešku utakmicu, znamo da su dobar tim i šta su sve sposobni da urade na terenu. Igrali smo protiv njih nekoliko puta, ali smo fokusirani na našu igru i ono šta je potrebno da mi dobro uradimo kako bi dobili ovu prvu utakmicu. Veoma je važno da finalnu seriju otvorimo na dobar način i mi to moramo da uradimo, rekao je on.

Partizan sutra od 20 časova u Štark Areni dočekuje večitog rivala. Titulu će osvojiti ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED PLASMANOM NA F4: Više od 1500 navijača Makabija stiže u Pionir?

Košarkaši Makabija i Panatinaikosa večeras igraju četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige. Izraelski tim je bliži plasmanu na završni turnir pošto vode...

POVEZANE OBJAVE