Spremi se! STIŽE 4.000 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE – evo šta treba da uradiš

Meridian sa ponosom predstavlja najveći bonus dobrodošlice! Čeka te 3.000 DINARA BONUSA ZA SLOT + 1.000 DINARA BONUSA ZA SPORT!

Predstavljamo vam zabavu koja će podjednako obradovati ljubitelje sportskog klađenja i fanove slot igara. Da li ste znali da od sada možete uživati u toploj dobrodošlici vrednoj čarobnih 4.000 DINARA?

Samo u Meridianu stiže paket kojem nećete odoleti! Vaše je samo da se REGISTRUJETE i nedugo nakon toga stiže iznenađenje!

Na vaš korisnički nalog stiže 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Iskoristite bonus u roku od 72 ČASA i pretvorite ga u MILIONE!

Međutim, iznenađenjima ni tu nije kraj! Drugi deo poklon paketa je rezervisan za ljubitelje sportskog klađenja! Nakon REGISTRACIJE stiže i 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na sportske tikete!

Odigrajte tikete sa minimun četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote barem 1.35.

Ponedeljak pred nama donosi prvi finalni duel ABA lige. Partizan u grotlu Štark Arene dočekuje Crvenu zvezdu Meridianbet! Crveno-beli su u nešto boljoj formi, a da li će četa Željka Obradovića uspeti da im se suprotstavi saznaćemo verovatno nešto posle 20 časova! Odigrajte svoj tip i stavite ga na tiket!

BONUS VEST: U toku je Expanse Spinomania u Meridianu i trajaće sve do 22. juna. Zaigrajte slotove provajdera Expanse Studios i preuzmite deo poklon paketa od 50.000 SPINOVA!

Ne propustite ekskluzivnu zabavu tokom juna u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOK IMAJU NAJBOLJEG U PL: Drugi golman Arsenala pred iznenađujućim transferom

Fudbaleri Arsenala u poslednjem kolu Premijer lige igraju sa Evertonom. Mančester Siti ima dva boda više i igra sa...

POVEZANE OBJAVE