Fudbalska reprezentacija Srbija oslabljena protiv Bugarske

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije pred predstojeće utakmice protiv Jordana i Bugarske!

Stojković je započeo svoju konferenciju za medije obraćanjem najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću.

Čestitam Đokoviću, ono što je postigao zaslužuje svaku pažnju. Čini nas ponosnim, a juče posebno. Sve to je zaslužio. Bilo je prelepo gledati ga, počeo je selektor Srbije i dodao:

 Imamo personalnih problema. Protiv Bugara nam predstoji važan meč, prioritet svih prioriteta. Na dosta igrača ne možemo da računamo. Mitrović ima problem sa stopalom, vrlo moguća hirurška intervencija. Jović je takođe zadobio prelom nosa, danas je operisan. Tu je i Vlahović koji je van ekipe, problem sa preponama. Imali smo razgovore, trpi neverovatne bolove, dogovor je da preskoči i pokuša da sanira povredu.

– Radonjić i Veljković imaju problem sa mišićem, Terzić ima operaciju nosa, Gaćinović probleme sa preponama. Neću nikog naknadno zvati. Ne brinite, ovo je dovoljno dobro, žao mi je što nisu svi tu, ali Bože moj. Neke lekcije smo načučili, povređen igrač ne treba da igra i kad ga nokat boli.

O selektoru Bugarske Mladenu Krstajiću, Piksi je rekao:

– Mladen Krstajić je pre svega moj prijatelj. Puno ga cenim i volim i mislim da je veoma pošten momak, što je veoma retko u fudbalu. Oni su krenuli sa dva poraza, nije laka situacija, učiniće sve da bi nas pobedili. To im je verovatno i poslednji voz. Drago mi je da ćemo se videte, kao protivnici, ali to ništa neće promeniti, rekao je selektor i dodao:

– On veoma dobro poznaje reprezentaciju Srbije, radio je ovde, tu nema tajni. Koliko ćemo mu pomoći, to ne znam. Ono što ja želim da znam je u kojoj če formaciji igrati, koje će igrati izabrati, beć detaljne analize. Mi uvek moramo biti podređeni sebi, sve ćemo videti 20. juna. Nadamo se da ćemo doći do svog cilja – zaključio je selektor Stojković.  

Utakmica protiv Jordana je u Beču 16. juna (prijateljska) i Bugarske u Razgradu 20. juna (kvalifikacije za EP).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE