Obradović nakon pobede: To je glavna razlika

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u prvom meču finale serije ABA lige rezultatom 88:80. Trener crno-belih Željko Obradović je bio zadovoljan izdanjem koje je prikazao njegov tim.

-Ponosni da smo prešli brojku od 500.000 navijača i to nema niko u Evropi. Navijača koji su toliko odani da je to neverovatno i još jednom bih da im se zahvalim na svemu što su radili tokom sezone i na ovoj utakmici. Dva različita poluvremena, a zbog sjajnog šuta smo kontrolisali utakmicu u prvom poluvremenu i očekivali smo da Zvezda reaguje, reagovali su i vratili se u utakmicu, ali smo uspeli ad privedemo meč kraju i povedemo sa 1-0. Važno je upravo to i okrećemo se sledećoj utakmici koja je za 48 sati. Čestitam igračima, rekao je Željko Obradović.

O tome šta se dogodilo u dva poluvremena i Aleksi Avramoviću, rekao je:

-Razlika je upravo ovo o čemu sam pričao, šut za dva i tri i u drugom šutiramo 0/7 i to je glavna razlika. Aleksa ima ogromnu želju da igra i pomogne ekipi, a u petak je dobio dozvolu da trenira i u nedelju uradio prvi trening i juče pred utakmicu. Videćemo, nadam se da ćemo ga koristiti u plej-ofu jer on može da donese ogromnu energiju i ono što se očekuje od njega agresivnost u dobrani. E sad koliko je spreman i što nije trenirao i ako dobije šansu daće sve od sebe.

Naredni meč se igra takođe u Areni gde su ponovo crno-beli domaćini večitom rivalu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE